The Daffron Family

Project Description: The Daffron family needed more space to store their 38’ motorhome and their classic cars along with their race cars. The 2400 sq ft 2×6 stick built shop features a 16 ft. high ceiling, allowing ample space for the RV, along with a designated workshop area and overhead storage. This build wouldn’t have been completed without an L shaped Loft/ man cave with live dormers and transom windows to bring in natural light. Also equipped with a side Landscape door for the lawn mower. Completed with R-19 Insulation in the walls and R-38 blown in insulation in the roof/attic space. Inside finished with Drywall and sunvalley texture to set off the elegant look for the man cave. This beauty also includes a ½ bath for that extra convenience.

Challenges Overcome: The Daffron property had existing sprinklers and grass, so our team had to be extra diligent in clearing sod and roots.

Client Satisfaction: "Turned out exactly how we envisioned it would be. It was a long time coming but worth the wait" - Daffron Family

CASE STUDIES